Junajted napravio sponzorski ugovor i za trening opremu!

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted napravio sponzorski ugovor i za trening opremu!

Mančester junajted postao je prvi engleski tim koji je sklopio sponzorski ugovor za opremu u kojoj će trenirati.

Šampion Engleske potpisao je sa nemačkom kompanijom DHL četvorogodišnji ugovor vredan 65 miliona dolara, koji umnogome prevazilazi sume koje rivalski klubovi dobijaju za ime na dresu.

Dresovi Mančester junajteda za utakmice i dalje će nositi ime osiguravajuće kompanije iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čikaga Eon (Aon). Vrednost tog ugovora za četiri godine procenjena je na 130 miliona dolara.

Objava o sponzoru za trening opremu usledila je nedelju dana pošto je oktriveno da je porodica Glejzer, koja je vlasnik kluba, na Singapursku berzu izbacila deo akcija da bi smanjila deo duga koji prevazilazi 500 miliona funti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester junajted ima sponzora za opremu

Izvor: Beta, 22.Avg.2011

LONDON, 22. avgusta 2011. (Beta-AP) - Fudbalski klub Mančester junajted postao je u ponedeljak prvi engleski tim koji je dobio sponzora za opremu u kojoj će trenirati...Šampion Engleske potpisao je sa nemačkom kompanijom DHL četvorogodišnji ugovor vredan 65 miliona dolara...Dresovi Mančester...

Nastavak na Beta...

Sponzor za treninge

Izvor: RTS, 22.Avg.2011

Nemačka kompanija DHL platiće Mančester junajtedu 65 miliona evra za četvrogodišnji ugovor, kojim će se logo firme naći na opremi za treninge "đavola". Junajted je tako postao prvi engleski tim koji je dobio sponzora za opremu u kojoj će trenirati...Fudbalski klub Mančester junajted postao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.