Junajted mora da razbije kasu

Izvor: Mondo, 26.Maj.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted mora da "razbije kasu"

Dovođenje dvojice golgetera moglo bi da košta klub sa Old Traforda 200 miliona evra.

Mančester junajted je osvajanjem Lige Evrope obezbedio nastup u Ligi šampiona naredne jeseni, a Žoze Murinjo izjavio da je sada na vlasnicima kluba i potpredsedniku Edu Vudvordu da pokušaju da ispune njegove želje u letnjem prelaznom roku.

"Ed već dva meseca zna šta želim i koga bih voleo da imam u timu. Ja se sada odmaram od fudbala i čekam. Menadžeri uopšte nemaju moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << broj telefona", rekao je "Specijalni".

Engleske novine pišu da će Junajted pokušati da dovede trojicu ili četvoricu igrača, među kojima su najzvučnija imena Antoan Grizman (Atletiko Madrid) i Andrea Beloti (Torino).

Kod obojice golgetera je problem što su za svoje aktuelne klubove vezani do leta 2021. godine, a predsednici Enrike Serezo i Urbano Kairo su nagovestili teške pregovore, rekavši da Grizman i Beloti mogu da pređu samo u klub koji aktivira izlazne klauzule u njihovim ugovorima.

A, te klauzule u oba slučaja iznose 100 miliona evra.

Poznato je da engleski klubovi imaju najveće prihode u Evropi, ali 200 miliona evra za dvojicu igrača, u jednom prelaznom roku, svakako je krupan zalogaj čak i za klub kao što je Mančester junajted.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.