Jovetić: Inter može do trona!

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić: Inter može do trona!

Ljajić je iz Intera otišao u Torino. Kako sada stvari stoje Jovetić najverovatnije ostaje u Interu. Juventus je šampion.

Šampion Italije je doveo Miralema Pjanića, Marka Pjacu, Danija Alvesa i Mehdia Benatiju, a sve je izvesniji potpis argentinskog napadača Gonsala Iguaina za 94 miliona evra, ali i odlazak Pola Pobge. Mančster Junajted je spreman da izdvoji oko 125 miliona evra da bi vratila igrača koji je pre četiri godine bio član Junajteda.

Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ima odličnu ekipu i potpisala su tri odlična igrača, ali nisam zabrinut. Volim da igram sa takvim timovima. Mi ćemo se potruditi da igramo još bolje nego prošle sezone i da se ponovo takmičimo u Ligi šampiona“,izjavio je bivši igrač Mančester Sitija.

Nekadašnji igrač Partizana je na 28 mečeva postigao sedam golova i imao dve asistencije prošle sezone, ali želi da na početku nove pokaže još više.

“Treniram zaista jako i dajem sve od sebe da budem što bolji. Prošlost je prošlost, a ja uvek gledam napred. Znam šta mogu i veoma sam razočaran prošlom sezonom, ali ću se fokusirati na predstojaća takmičenja. Nikada nije bilo sumnje oko mog ostanka u Interu. Možemo do titule verujem u to", zaključio jeJovetić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.