Jovetić: Imao sam probleme u Sitiju

Izvor: B92, 01.Avg.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić: Imao sam probleme u Sitiju

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je da je srećan što je prešao u Inter i dodao da je imao problema u Mančester Sitiju.

Jovetić će narednih godinu dana igrati na pozajmici u Interu, a italijanski klub će sledećeg leta toga moći da otkupi njegov ugovor.

Imao sam određene probleme u Sitiju, ali nisam bio jedini. Čak i kada sam bi u dobroj formi trener mi nije dozvoljavao da igram. U svakom slučaju, ne želim da pričam o Sitiju. Želim im sve najbolje“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Jovetić za italijanske medije.

Nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine rekao je da veruje da Inter ima odličnu ekipu.

Veoma sam srećan što sam deo Intera i nadam se da ćemo ove godine moći da se vratimo tamo gde nam je mesto. Ovde sam da pobeđujem, imamo odličnu ekipu i možemo da ispunimo ciljeve. Naš glavni rival je Juventus, ali nadam se da možemo da ih pobedimo“, naveo je Jovetić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovetić: Imao sam problema u Sitiju

Izvor: Akter, 01.Avg.2015

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je danas da je srećan što je prešao u Inter i dodao da je imao problema u Mančester sitiju..Jovetić će narednih godinu dana igrati na pozajmici u Interu, s tim da će italijanski klub posle toga moći da otkupi ugovor..."Imao sam određene probleme u Sitiju,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.