Jovanovski u trećem kolu kvalifikacija

Izvor: NaDlanu.com, 20.Feb.2011, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski u trećem kolu kvalifikacija

BEOGRAD, 20. februar 2011. (Beta) - Teniserka Srbije Bojana Jovanovski plasirala se u poslednje, treće kolo kvalifikacija turnira u Dohi.Jovanovski je u drugom kolu kvalifikacija savladala Ursulu Radvansku iz Poljske sa 4:6, 6:1 i 7:6.Srpska teniserka će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati protiv Ukrajinke Katarine Bondarenko.Turnir u Dohi igra se za ukupni nagradni fond od 721.000 dolara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOVANOVSKI NA PRAGU DOHE

Izvor: Kurir, 20.Feb.2011

BEOGRAD - Teniserka Srbije Bojana Jovanovski plasirala se danas u poslednje, treće kolo kvalifikacija turnira u Dohi...Jovanovski je u drugom kolu kvalifikacija savladala Ursulu Radvansku iz Poljske sa 4:6, 6:1 i 7:6. Srpska teniserka će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati protiv Ukrajinke Katarine...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.