Jovanovski preslišala Poljakinju i prošla u četvrtfinale turnira u Bakuu

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanovski preslišala Poljakinju i prošla u četvrtfinale turnira u Bakuu

Bojana Jovanovski se plasirala u treće kolo turnira u Bakuu pobedivši Poljakinju Kataržinu Piter sa 6:3, 6:1.

U meču koji je trajao 71 minut, naša teniserka je u potpunosti kontrolisala zbivanja na terenu nakon što je uvodna dva gema osvojila poljska igračica.

Bojana je potom napravila seriju od 5:0, a tek posle deset odigranih gemova, Piterova je uspela da osvoji sopstveni servis-gem.

Jovanovski je protiv 120. igračice sveta opravdala ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << petog favorita na turniru u Azerbejdžanu, pa je stekla pravo da nastupi u četvrtfinalu, u kome će igrati protiv Japanke Mise Eguči, koja je posle prebrdođenih kvalifikacija najpre eliminisala trećeg nosioca, Magdalenu Ribarikovu (6:4, 7:6(7), a onda i Ursulu Radvansku (6:2, 6:1).

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanovski u četvrtfinalu Bakua

Izvor: Studio B, 23.Jul.2014

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Bakuu, pošto je danas savladala Poljakinju Kataržinu Piter sa 6:3, 6:1...Jovanovski će u borbi za polufinale igrati sa Japankom Misom Eguči koja je bila bolja od Polakinje Ursule Radvanske rezultatom 6:2, 6:1...Turnir u...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.