Jovanović od naredne nedelje u Trabzonu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović od naredne nedelje u Trabzonu

Fudbaler Liverpula i reprezentacije Srbije Milan Jovanović od naredne nedelje biće član turskog Trabzona, prenose engleski mediji.

Liverpul će poslati Srbina na pozajmicu u turski tim do kraja sezone, a ukoliko zadovolji čelnike Trabzona, njegov ugovor će biti otkupljen.

Milan Jovanović je letos stigao u Liverpul kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa belgijskim Standardom iz Liježa, a posle nekoliko utakmica na početku sezone u kojima je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << starter pao je u drugi plan kod bivšeg menadžera Roja Hodžsona.

U sredu je odigrao, čini se, poslednji meč u dresu Liverpula, a nakon poraza od Blekpula 2:1, našao se na meti kritičara na Ostrvu, koji smatraju da on nema kvalitet da nosi dres kluba kao što je Liverpul.

Od dolaska na "Enfild", Milan Jovanović (29) je zabeležio 17 nastupa i dva gola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Liverpul daje Jovanovića Trabzonu

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2011, 09:04

Fudbaler Liverpula Milan Jovanović od naredne nedelje biće član turskog Trabzona, prenose engleski mediji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.