Jovanović: Znao sam da neće biti lako

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Znao sam da neće biti lako

Trener Partizana Vlade Jovanović istakao je nakon pobede nad Crvenom zvezdom da je znao da će njegovi izabranici odigrati tesan i neizvestan meč sa večitim rivalom.

"Znao sam i rekao sam da to neće biti pro forme meč, kao što su hteli svi da ga predstave. Sa velikim favoritom u vidu Partizana, da Zvezda nema šta da traži. Svi su to tako predstavili. Velika razlika u prvom meču i promena trenera je uticala da odigraju loše. Imaju ponos i znao sam da će od prvog momenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odigrati agresivno od prvog sekunda", rekao je Jovanović.

Trener Partizana nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe pod obručom i u odbrani.

"Mi smo bili bez pristupa u prvoj četvrtini, u drugoj smo konsolidovali svoje redove, a u trećoj kada je trebalo da prelomimo, mi smo odigrali loše u odbrani, dok su oni imali jako raspoložene igrače, solidnog šuta spolja. Nadskakali su nas, na moju veliku žalost, pre svega u skoku u napadu, što je važnije. Mi moramo da dobijamo i kada igramo loše", rekao je Jovanović.

Mladi stručnjak je za kraj čestitao rivalu na velikoj motivisanosti i ravnopravnoj borbi.

"Čestitao bih Zvezdi, i mojim momcima na pobedi, ali ne i na sjajnoj igri. Oni nisu ušli u utakmicu na pravi način kao što su igrači Crvene zvezde. Čestitao bih i treneru Nikitovicu na odličnoj utakmici", rekao je trener crno-belih Vladimir Jovanović.

Povezane vesti: Zvezda namučila Partizan, Drča promašio šut za produžetak Jovanović: Protiv Zvezde idemo na pobedu bez kalkulacija Jovanović: Nisam očekivao ovako ubedljivu pobedu Uvalin: Ako nas ne žele u Jadranskoj ligi, neka nam kažu Zvezda izdržala samo poluvreme, Partizan slavio sa 76:68

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Ljut sam na igrače, Zvezda bolja u skoku

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2011

. Vlada Jovanović, trener Partizana MTS, posle utakmice je čestitao Zvezdi na dobroj igri, njegovim izabranicima samo na pobedi:. – Znao sam da ovo neće biti utakmica pro forme, kao što su svi najavljivali, sa Partizanom kao apsolutnim favoritom, gde Zvezda navodno nije imala šta da traži. Sve...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Jovanović: Ponosna Zvezda!

Izvor: S media, 13.Maj.2011

Vlade Jovanović, trener Partizana, odao je poštovanje Crvenoj zvezdi za borbenost u derbiju Superlige Srbije. ..Danilović: Tepić u Partizanu? Ne znam ništa o tome..Obradović: Lako je biti prvak Evrope kada nema Partizana..KLS: Valjevci naterali Džavaija da se oznoji..KLS: Osvete Partizana i Zvezde..-...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.