Još jedan Nagelsmanov izum ide u Bajern

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Nagelsmanov izum ide u Bajern

Posle Zulea i Rudija, Bavarci bacili oko i na prvog strelca Hofenhajma

Jasno je kao dan da je Bajernu potrebna jača konkurencija u špicu napada. Jer, videlo se to i prethodnih dana, ukoliko se Levandovski povredi, Tomas Miler nije u stanju sam da ga odmeni.

Zato se sve češće u Minhenu spominje mogućnost dovođenja novog napadača narednog leta, mada trener Karlo Anćeloti pokušava da spusti loptu.

„Treba nam konkurencija, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne po svaku cenu. Nećemo gomilati fudbalere, ali ćemo potražiti adekvatna rešenja“, rekao je danas Italijan baš na temu pojačanja u napadu.

A izgleda da u Minhenu imaju kandidata. Želja Bavaraca je Sandro Vagner (29), iskusni napadač koji se proslavio u Hofenhajmu ove sezone.

Golgeter jednog od najprijatnijih iznenađenja Bundeslige procvetao je pod nadzorom mladog trenera Julijana Nagelsmana koji je otkrio da postoji mogućnost da Vagner krene stopama saigrača Sebastijana Rudija i Niklasa Zulea koji u junu prelaze na Alijanc arenu.

„Sandro mora sam da odluči šta želi, a ja na njegovom mestu ne bih prešao u Bajern. Takođe, mislim da bi Vagner bio izuzetno nesrećena tamo jer bi morao da sedi na klupi pored Karla Anćelotija“, rekao je Nagelsman u intervjuu za SportBild.

Pored Bajerna i londonski Arsenal se, navodno, interesuje za Sandra Vagnera koji je postigao 11 golova u Bundesligi ove sezone. Inače, Vagner je dete Bajerna koji je karijeru gradio kroz mlađe kategorije i drugi tim, ali je profesionalni fudbal zaigrao tek u dresu Duizburga, kasnije i Verdera, Kajzerslauterna, Herte i Darmštada.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.