Jork za B92: Šteta što niste na SP

Izvor: B92, 10.Apr.2014, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jork za B92: Šteta što niste na SP

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Dvajt Jork rekao je prilikom gostovanja u Beogradu da je šteta što Srbija neće igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Jork je u intervjuu za B92 rekao da srpski fudbal mora da se vrati na staze stare slave, pošto je ranije bio evidentan kvalitet i da se posebno nada da će kapiten crvenih đavola' Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vidić inspirisati mlade generacije.

Proslavljeni fudbaler Trinidada i Tobaga, koji je tokom karijere igrao za Aston Vilu, Junajted, Blekburn, Birmingem i Sanderlend, u Beogradu je boravio povodom početka saradnje ‘crvenih đavola’ i kompanije Eurobank.

Ne pratim mnogo srpski fudbal, ali znam za Crvenu zvezdu i još neke klubove. Srbija je godinama davala odlične igrače, Savu Miloševića, Nemanju Vidića… To su svetski igrači. Nažalost, niste se plasirali na Svetsko prvenstvo. Morate da povratite kvalitet koji ste uvek imali. Crvena zvezda je klub sa velikom istorijom, poznata širom sveta, ali mora da se vrati u vrh. Želim vam sreću. Nadam se da će Vidić inspirisati mlade generacije”, rekao je Jork za B92.

Intervjue sa Jorkom i Džonatanom Rigbijem, direktorom marketinga Mančester Junajteda, moći ćete da pročitate na našem sajtu narednih dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jork za B92: Šteta što niste na SP

Izvor: B92, 10.Apr.2014

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Dvajt Jork rekao je prilikom gostovanja u Beogradu da je šteta što Srbija neće igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu...Jork je u intervjuu za B92 rekao da srpski fudbal mora da se vrati na staze stare slave, pošto je ranije bio evidentan kvalitet i da se posebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.