Jokovićeva: Cilj je četvrtfinale

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokovićeva: Cilj je četvrtfinale

Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije zadužena za žensku košarku Ana Joković rekla je da je relativno zadovoljna žrebom za Svetsko prvenstvo u Turskoj.

Naša reprezentacija će na šampionatu, koji je na programu od 27. septembra do 5. oktobra, igrati u grupi D sa Sjedinjenim Državama, Kinom i Angolom.

Na žreb se naravno ne može uticati, ali sam u principu veoma zadovoljna. Treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naglasiti da se posle 12 godina pojavljujemo na Svetskom prvenstvu, a prvi put pod imenom Srbija. Imaćemo tu čast da igramo sa selekcijom SAD, zvaničnim svetskim i olimpijskim šampionima. Angola je prvak Afrike, a Kina tradicionalno jak protivnik, tipičan predstavnik azijske škole“, rekla je Jokovićeva.

Jokovićeva je istakla da izabranice Marine Maljković mogu da obezbede dobar plasman na planetarnom šampionatu.

Naš tim ima potencijal i kvalitet i zato verujem da ćemo se plasirati među 12 najboljih, a kasnije pokušati da se plasiramo u četvrtfinale pogotovo što sa rivalima iz grupe C Korejom, Kubom i Belorusijom može da se igre. Važnije je od svega je da devojke budu zdrave, dobro se pripreme, za šta će imati priliku na turnirima u Češkoj, Francuskoj i Španiji“, istakla je Jokovićeva.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokovićeva: Cilj je četvrtfinale

Izvor: B92, 15.Mar.2014

Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije zadužena za žensku košarku Ana Joković rekla je da je relativno zadovoljna žrebom za Svetsko prvenstvo u Turskoj...Naša reprezentacija će na šampionatu, koji je na programu od 27. septembra do 5. oktobra, igrati u grupi D sa Sjedinjenim Državama, Kinom...

Nastavak na B92...

Ana Joković: Veoma sam zadovoljna žrebom za Svetsko prvenstvo

Izvor: Blic, 16.Mar.2014, 00:28

U dvorani "Ciragan Palace Kempinski" u Istanbulu održan je žreb za Svetsko prvenstvo za košarkašice koje će se od 27. septembra do 5. oktobra igrati u Turskoj. Voljom žreba kojim je rukovodio Lubomir Kotleba, sportski direktor FIBA, odlučeno je da reprezentacija Srbije koja je bila u drugom šeširu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.