Jokić pred Ol-star: Razbićemo Amerikance

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić pred Ol-star: Razbićemo Amerikance

Nikola Jokić iz dana u dan oduševljava košarkašku javnost širom sveta, fenomenalnim partijama u dresu Denver Nagetsa.

Osim izvanrednim partijama i potezima atipičnim za jednog centra, mlađani Somborac pažnju na sebe skreće i načinom na koji se ponaša kada je pred diktafonima i kamerama, odnosno svojom neposrednoćšu i dečačkim duhom.

Osim naslovnih strana i pohvala legendi iz gotovo svih perioda najjače lige sveta, Nikola je zaslužio poziv i za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoj drugi uzastopni Ol-star, koji je na programu narednog vikenda u Nju Orleansu.

Jokić će umesto povređenog Džoela Embida nastupiti u takmičenju 'Skills Challenge', a biće i deo 'Tima sveta' za utakmicu 'Zvezda u usponu', kojoj će protivnik biti 'Tim Amerika'.

"Pre svega, srećan sam što sam ovde sa svim ovim kul momcima. Sjajan je osećaj biti okružen najboljima, a na nama je da se potrudimo da se zabavimo i uživamo u vikendu", rekao je Jokić i onda dobio pitanje od novinara da li sme da dâ prognozu pred okršaj sa Amerikancima.

"Razbićemo ih (We're gonna kick their ass)".

'Skills Challenge' na programu je dva časa posle ponoći, u noći između subote i nedelje, dok se duel između 'Tima sveta' i 'Tima Amerika' igra noć ranije.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BRAĆA JOKIĆ PRED OL-STAR: Razbićemo Amerikance!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Pored izvanrednih partija mladi Somborac pažnju na sebe skreće i načinom na koji se ponaša kada se uključe kamere Svoj vedar duh preneo je i na gledaoce koji su ga večeras pratili 'lajv' na zvaničnoj Fejsbuk stranici Denvera..On je gostovao zajendo sa braćom Nemanjom i Strahinjom koji su odgovarali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.