Jelena u srpskom derbiju bolja od Bojane

Izvor: RTS, 25.Avg.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena u srpskom derbiju bolja od Bojane

Jelena Janković–Bojana Jovanovski 2:0 (6:2, 6:3). Voljom žreba već u prvom kolu Ju-Es Opena odigran je srpski derbi. Jelena Janković ubedljivo je savladala Bojanu Jovanovski i zasluženo se plasirala u naredno kolo turnira. Novak noćas protiv Argentinca Dijega Švarcmana.

Srpska teniserka Jelena Janković pobedom je startovala na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku savladavši Bojanu Jovanovski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u dva seta – 6:2, 6:3.

Jankovićeva je opravdala ulogu favorita i lako došla do pobede kojom je najavila najviše ambicije na poslednjem grend slemu sezone.

Uspeh protiv Bojane Jovanovski najavila je već na početku duela, kada je sa dva brejka povela sa 3:0 i rutinski sačuvala vođstvo, da bi u nastavku takođe bez problema kontrolisala igru.

Trenutno deseta teniserka sveta ponovo je oduzela servis protivnici u petom gemu drugog seta (3:2) i rutinski okončala borbu za treću pobedu u njihovom četvrtom međusobnom okršaju.

Jelena u 2. kolu igra protiv Bugarke Cvetane Pironkove, koja je savladala Italijanku Karin Knap sa 6:4, 6:3.

Ana Ivanović na Ju-Es Openu startuje sutra duelom protiv Amerikanke Alison Riske.

Prvi teniser sveta Novak Đoković igra protiv Argentinca Dijega Švarcmana, 79. igrača na ATP listi, i to će biti njihov prvi duel. Meč je poslednji u večernjem delu programa na stadionu "Artur Eš".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena u srpskom derbiju bolja od Bojane

Izvor: 24sata, 25.Avg.2014

Srpska teniserka Jelena Janković pobedom je startovala na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku savladavši večeras zemljakinju Bojanu Jovanovski u dva seta - 6:2, 6:3...Jankovićeva je opravdala ulogu favorita i lako došla do pobede kojom je najavila najviše ambicije na poslednjem gren slemu sezone...Uspeh...

Nastavak na 24sata...

Agresivna Jelena bolja od Bojane u srpskom derbiju na startu US opena

Izvor: Blic, 25.Avg.2014

Jelena Janković plasirala se u drugo kolo US opena, pobedivši na startu takmičenja Bojanu Jovanovski u srpskom derbiju sa 6:2, 6:3 za 70 minuta igre...Prva je servirala Bojana i uspela je samo da osvoji prvi poen, posle kog je Jelena nanizala četiri za brejk. Niz je otišao na sedam uzastopnih poena,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.