Jelača želi da obori nacionalni rekord

Izvor: Beta, 06.Avg.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelača želi da obori nacionalni rekord

BEOGRAD, 5. avgusta 2014. (Beta) - Srpska atletičarka Tatjana Jelača rekla je u sredu da se ne opterećuje plasmanom na predstojećem Evropskom prvenstvu u Cirihu i dodala da joj je cilj da obori lični, odnosno državni rekord u bacanju koplja.

"Jedini cilj koji imam jeste da u Cirihu bacim novi lični i nacionalni rekord. Samim plasmanom se ne opterećujem, ali mislim da bi bilo realno da budem medju prvih osam. Nadam se boljem rezultatu, spremna sam za njega, treninzi to pokazuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Samo da se sklope sve kockice u Cirihu", rekla je Jelača agenciji Beta.

Evropsko prvenstvo u Cirihu počinje u ponedeljak, 12. avgusta, a Jelača će na teren već prvog dana kada su na programu kvalifikacije.

"Ovo je jedna od onih godina gde apsolutno sebi nemam šta da zamerim. Svaki trening od početka godine sam odradila maksimalno posvećeno i koncentrisano... Imam u glavi rezultat koji mislim da mogu da bacim i biću zadovoljna jedino ako to ostvarim", kazala je Jelača, koja je na prethodnom Evropskom prvenstvu zauzela sedmo mesto.

Jelača je na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Moskvi postavila novi nacionalni rekord - 62,68 metara.

Evropsko prvenstvo u atletici održaće se od 12. do 17. avgusta u Cirihu, a Srbiju će predstavljati 11 takmičara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelačin cilj na atletskom prvenstvu Evrope u Cirihu da pobedi samu sebe

Izvor: Blic, 06.Avg.2014

Naša atletičarka Tatjana Jelača rekla je da se ne opterećuje plasmanom na predstojećem Evropskom prvenstvu u Cirihu i dodala da joj je cilj da obori lični, odnosno državni rekord u bacanju koplja. .."Jedini cilj koji imam jeste da u Cirihu bacim novi lični i nacionalni rekord. Samim plasmanom...

Nastavak na Blic...

Kolašinac želi srebro i lični rekord u Cirihu

Izvor: Beta, 07.Avg.2014, 11:43

BEOGRAD, 7. avgusta 2014. (Beta) - Srpski atletičar Asmir Kolašinac rekao je u četvrtak da mu je cilj da na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvoji srebrnu medalju u bacanju kugle..."S obzirom da mi u kolekciji evropskih medalja nedostaje srebro, želja i cilj mi je osvajanje tog odličja. Mislim da je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.