Janko nadigrao Viktora

Izvor: RTS, 25.Apr.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko nadigrao Viktora

Janko Tipsarević se plasirao u 3. kolo turnira u Barseloni pošto je savladao Viktora Haneskua sa 2:0 (7:5, 6:4) za sat i 42 minuta igre. Protivnik u narednom kolu bolji iz duela dvojice Portugalaca - Frederika Žila i Žoao Souse.

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala ATP turnira u Barseloni pošto je večeras u drugom kolu savladao Rumuna Viktora Haneskua sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:4. Meč je trajao jedan sat i 42 minuta.

Tipsarević se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u borbi za četvrtfinale sastaje sa pobednikom portugalskog duela u kojem igraju Frederiko Žil i Žoao Sousa.

Drugi naš predstavnik u Barseloni Filip Krajinović je izgubio od Španca Davida Ferera sa 6:0, 6:3. Ferer je postavljen za trećeg nosioca na turniru.

Turnir u Barseloni igra se za ukupan nagradni fond od dva miliona evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević u Barseloni bolji od Rumuna Haneskua

Izvor: Kurir, 25.Apr.2012

Tipsarević se u borbi za četvrtfinale sastaje sa pobednikom portugalskog duela u kojem igraju Frederiko Žil i Žoao Sousa..BARSELONA, - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala ATP turnira u Barseloni pošto je  u drugom kolu savladao Rumuna Viktora Haneskua sa 2:0 u setovima...

Nastavak na Kurir...

Tipsarević u osmini finala turnira u Barseloni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2012

BARSELONA -..Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala ATP turnira u Barseloni pošto je večeras u drugom kolu savladao Rumuna Viktora Haneskua sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:4...Tipsarević se u borbi za četvrtfinale sastaje sa pobednikom portugalskog duela u kojem igraju Frederiko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.