JUČE JEDNA, DANAS DRUGA NORMA ZA RIO: Arkadij Vjačanin na Igrama pliva i na 200 metara

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUČE JEDNA, DANAS DRUGA NORMA ZA RIO: Arkadij Vjačanin na Igrama pliva i na 200 metara

Posle nacionalnog rekorda na 100 metara, Rus plivajući leđnim stilom najbolji rezultat Srbije ostvario i na duplo dužoj deonici

Ruski plivač Arkadij Vjačanin, koji je odlučio da nastupa za Srbiju, zablistao je drugi put za dva dana pod našom zastavom i osvojio zlato na 200 metara leđnim stilom na takmičenju u SAD.

Nakon što je novi član reprezentacije Srbije i PK Proleter na takmičenju "Arena pro serije" u Mesi, na 100 metara leđno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otplivao za 53,84 sekunde, što je A olimpijska norma i ujedno novi nacionalni rekord (prethodni je bio 56,04), granicu je pomerio i na 200 metara leđno.

U ovoj trci pobedio je olimpijskog šampiona iz 2012. sa Igara u Londonu Tajlera Klerija.

.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.