JOVETIĆ O PREKIDU U PODGORICI: Rusi su samo čekali da se nešto desi

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVETIĆ O PREKIDU U PODGORICI: Rusi su samo čekali da se nešto desi

PODGORICA - Fudbalski reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić izjavio da veruje da kazna za njegov tim neće da bude velika posle prekida utakmice kvalifikacija za EP 2016. sa Rusijom.

Meč između Crne Gore i Rusije prekinut je u 67. minutu pošto su domaći navijači pogodili tvrdim predmetom igrača Rusije Dmitrija Kombarova. Domaći navijači su već u prvom minutu pogodli bakljom u glavu golmana Rusije Igora Akinfejeva, ali je meč posle prekida nastavljen.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će biti najverovatnije registrovan rezultatom 3:0 u korist Rusije, a zbog ponašanja navijača savez Crne Gore će biti i finansijski kažnjen.

"Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo. Izašli smo i pružili maksimum, odbranili penal, ali šta reći nakon ovakvog meča. Kod drugog prekida je neki novčić ubačen. Rusi kao da su čekali da se nešto desi, jer im je rečeno na poluvremenu da ukoliko se dogodi i najmanji incident da prijave sudiji. Najviše ćemo mi da ispaštamo, a ja se nadam da kazna neće biti ogromna", rekao je Jovetić.

Nikola Vukčević je odigrao veoma dobro, ali je to bilo uzaludno.

"Atmosfera od početka je bila negativna, kako na tribinama, tako i na terenu. Osećao se veliki pritisak na sudije. Samo nas je pobeda ostavljala u trci za baraž ili direktan plasman na Evropsko prvenstvo, ali je sada izuzetno teška situacija. Verovatno će ovo ostaviti posljedice na ekipu", naglasio je Vukčević.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jovetić: Rusi su samo čekali drugi incident...

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015

Fudbaleri Crne Gore ističu da je džabe to kako su igrali protiv Rusije, jer je jasno da će oni najviše ispaštati zbog prekida i incidenata navijača...Foto: Guliver/Getty images/Michael Steele..Fudbaleri Crne Gore borili su se na meču protiv Rusije, ali je fudbalska igra ostala u drugom planu....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.