Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JIRGEN KLOP ISKREN: Nema brze popravke

U druženju sa novinarima iz Nemačke koje je organizovao u Liverpulu, trener Livepula pričao je o vremenu koje će biti potrebno da “stvari legnu na svoje”.

Nemački trener organizovao je “Dan medija” u svojoj kući u Liveprulu za novinare iz Nemačke. Tom prilikom, dotakao se dosadašnjeg perioda u Liverpulu, klupske istorije, te očekivanja u daljem radu.
– U Liverpulu su radili neki veliki ljudi, sjajni treneri, i posle ova četiri meseca koliko sam tu, shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam koliko su ljudi u klubu gladni uspeha. Pokušavamo da uradimo što je više moguće, ali trebaće vremena, pogotovo uz ulaganja u pojačanja od strane oba tima iz Mančestera i klubova iz Londona (Arsenal, Čelsi), rekao je Klop.
– Jednostavno, i kad napraviš nekoliko dobrih koraka, shvatiš da si na istom, jer su i ostali “pogodili”. U Nemačkoj svi misle da se vrte ogromne pare oko TV prava, ali taj isti novac dobijaju i konkurenti, nastavio je Klop.
– Što se plate tiče, da, jeste veća, ali ako platu rasporedim na sate, zarađujem maltene isto kao u Borusiji. Intenzitet u Engleskoj i Nemačkoj je neuporediv.
Nemac je onda prešao na svoje utiske o klubu:
– Osećam se kao kod kuće. Specijalno mesto, poseban klub. Enfild je neverovatan stadion. Na svakom koraku se oseća istorija. Velika, velika avantura je biti ovde. I svi žele uspeh, ali su strpljivi, shvataju da ne može preko noći. Potrebno nam je vreme. Ne želimo da jurimo, isto kao što ne želimo da dovodimo igrače samo da bismo potpisali nekoga. Moramo biti strpljivi, i uspeh će doći, zaključio je Klop.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.