Izvisio

Izvor: Kurir, 16.Mar.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvisio

Den Tana, predsednik Crvene zvezde, nije se našao u svečanoj loži stadiona OFK Beograda u subotu jer nije imao ulaznicu za taj sektor. Iz redova tima sa Karaburme ističu da su protivniku ustupili 25 VIP karata i da ne znaju koji je razlog što prvi čovek crveno-belih nije dobio jednu. S druge strane, Den Tana juče nije bio dostupan za bilo kakvu izjavu, pa ostaje nejasno da li je odluka da meč ne posmatra iz svečane lože bila njegova ili je raspodela ulaznica bila skandalozno loša.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivić: SUDIJE NAS NAMERNO OŠTETILE!

Izvor: Press, 16.Mar.2009

Imam utisak da arbitri žele da od Zvezde naprave mali klub. Protiv OFK Beograda su nam poništili čist gol, isključen nam je igrač bez razloga, a i meč je morao da bude više produžen, kaže direktor crveno-belih. .Sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić razočaran je suđenjem na utakmici...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.