Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje zbog "srednjaka" navijačima Barselone (VIDEO)

U momentima velikog slavlja često se ne razmišlja najbistrije što je dokazao i fudbaler Reala Dani Karvahal koji je posle izjednačujućeg gola njegove ekipe u duelu sa Barselonom napravio nepromišljen potez.

On je prilikom  proslave pogotka umesto da se grli sa saigračima, što su ostali radili, pomislio da je vreme da se razračuna sa navijačima domaćeg tima pa im je pokazao srednji prst. Kako to nije moglo da promakne kamerama, bek Reala je bio primoran da se izvinjava.

- Neprimereno sam odreagova na uvrede sa tribina. Nisam smeo to sebi da dozvolim i izvinjavam se zbog toga - izjavio je Karvahal polse meča.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.