Izner pobedio u maratonskom meču

Izvor: RTS, 24.Jun.2010, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izner pobedio u maratonskom meču

Najduži meč u istoriji Vimbldona pripao je Američkom teniseru Džonu Izneru koji je Francuza Nikolasa Maua pobedio sa 3:2,nakon 11 sati i pet minuta igre, i plasirao se u drugo kolo.

Izner je pobedio sa 3:2 (6:4, 3:6, 6:7, 7:6, a u poslednjem setu bilo je 70:68, jer se nije igrao taj-brek).

Meč je u sredu prekinut kod izjednačenog rezultata u poslednjem setu - 59:59.  Američki teniser imao je 112 asova, a Mau 103.

Meč je trajao 11 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pet minuta, a igrali su ga u tri dana. Samo poslednji set trajao je osam sati i 11 minuta.

Izner je posle meča rekao da je ponosan što je igrao ovaj meč, dok je Mau istakao da je "ovo najveći meč koji je ikada odigran".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Džon Izner pobedio u maratonskom meču, posle tri dana

Izvor: TV Avala, 24.Jun.2010

Američki teniser Džon Izner pobedio je danas Francuza Nikolasa Maua u najdužem meču u istoriji i plasirao se u drugo kolo Vimbldona, posle više od 11 sati.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.