Ivković saopštava spisak u četvrtak

Izvor: B92, 05.Jun.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković saopštava spisak u četvrtak

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković u četvrtak u 12 sati saopštiće širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

Pod znakom pitanja zbog povrede je učešće Miloša Teodosića, a košarkaška javnost u Srbiji željno iščekuje da vidi hoće li biti iznenađenja na spisku.

Šampionat u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra, a Srbija će igrati u B grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Litvanijom, Makedonijom, Crnom Gorom i Letonijom.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivković u četvrtak saopštava spisak, Teodosić i dalje enigma

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jun.2013

Selektor reprezentacije Srbije Dušan Ivković u četvrtak u 12 sati saopštiće širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.. (FOTO: V. Marković). Svakako, navijače srpskog nacionalnog tima najviše interesuje kakva je situacija sa povredom Miloša Teodosića, odnosno, da...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ivković u četvrtak saopštava spisak za Eurobasket

Izvor: Blic, 05.Jun.2013

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković će u četvrtak u 12 časova saopštiti širi spisak igrača koji će se pripremati za Evropsko prvenstvo u Sloveniji...Srbija je plasman na Eurobasket ostvarila kao treća ekipa kvalifikacione grupe A, iza Crne Gore i Izraela, protiv kog je...

Nastavak na Blic...

Ivković otvara karte za EP, nikad više „nepoznatih“

Izvor: Sportal.rs, 06.Jun.2013, 08:38

Selektor Srbije Dušan Ivković u četvrtak u podne objaviće širi spisak reprezentativnih kandidata za Evropsko prvenstvo u Sloveniji (4-22.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.