Ivanovićeva poražena u trećem kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2009, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva poražena u trećem kolu

LOS ANĐELES - Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od 19. igračice sveta Samante Štosur iz Austrije sa 0:2 (3:6, 2:6) i završila takmičenje na turniru u Los Anđelesu.

Meč trećeg kola turnira, igran u noći između četvrtka i petka, 11. teniserka sveta i peti nosilac u Los Anđelesu izgubila je za sat i tri minuta.

Nagradni fond turnira u Los Anđelesu iznosi 700.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOS ANĐELES: Ana opet kratkog daha

Izvor: Mondo, 07.Avg.2009

Ana Ivanović izgubila je od Samante Stosur u trećem kolu turnira u Los Anđelesu - 3:6, 2:6.

Nastavak na Mondo...

WTA LA: Kraj za Anu

Izvor: Sportal.rs, 07.Avg.2009

Tek što je dobrom igrom i sigurnom pobedom nad Amerikankom King najavila bolje dane, Ana Ivanović je po običaju, otišla u drugu krajnost i bez mnogo drame izgubila od Samante Stosur u trećem kolu turnira u Los Anđelesu - 2:0 (6:3, 6:2).

Nastavak na Sportal.rs...

Ivanovićeva poražena od Stosurove

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2009

Ana Ivanović izgubila je od Samante Stosur u trećem kolu turnira u Los Anđelesu sa 6:3, 6:2. Na turniru u Vašingtonu noćas se u četvrtfinalu dublova Nenad Zimonjić i Danijel Nestor sastaju sa Tomijem Robredom i Fernandom Gonzalesom. Sprsko-kanadskom dublu ovo je prvi turnir posle Vimbldona na...

Nastavak na Radio 021...

Novi poraz Ane Ivanović

Izvor: NaDlanu.com, 07.Avg.2009

BEOGRAD, 7. avgusta 2009. (Beta) - Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je od 19. igračice sveta Samante Štosur iz Austrije sa 0:2 (3:6, 2:6) i završila takmičenje na turniru u Los Anđelesu. Meč trećeg kola turnira, igran u noći između četvrtka i petka, 11. teniserka sveta i peti nosilac...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.