Ivanović u borbi za pravdu: Murinjo možda nije bio menadžer meseca, ali je najbolji u Premijer ligi!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović u borbi za pravdu: Murinjo možda nije bio menadžer meseca, ali je najbolji u Premijer ligi!

"Imamo 11 bodova više na prvom mestu i osvojili smo prvenstvo, ne treba postavljati pitanje da li osvojiti nagradu. Normalna je stvar da se to desi", rekao je srpski as

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo ove sezone nijednom nije bio proglašen za menadžera meseca u Premijer ligi, iako je šampinsku titulu u elitnom rangu osvojio tri kola pre kraja prvenstvene trke.

U "odbranu" šefa struke stao je kapiten srpske reprezentacije i jedan od istaknutijih prvotimaca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << londonskih Plavaca, Branislav Ivanović.

"Ne treba uopšte postavljati pitanje oko toga ko je najbolji trener u ovoj sezoni. Ne znam kako se dogodilo da Murinjo nijednom ne bude menadžer meseca, ali to uopšte nije ni bito, on je sigurno najbolji u ovoj sezoni. Imamo 11 bodova više na prvom mestu i osvojili smo prvenstvo, ne treba postavljati pitanje da li osvojiti nagradu. Normalna je stvar da se to desi", rekao je Ivanović.

Portugalcu je ovo drugi mandat u Čelsiju i ukupno treća šampionska titula sa londonskim Plavcima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Presrećan sam što sarađujem sa Morinjom

Izvor: RTS, 11.Maj.2015

Srpski fudbaler Branislav Ivanović istakao je da je presrećan što u Čelsiju sarađuje sa Žozeom Morinjom, za koga je rekao da je najbolji trener na svetu. . ."Srećan sam i zahvalan što imam šansu da radim sa trenerom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.