Ivanović: Preživećemo i bićemo još jači

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Preživećemo i bićemo još jači

Defanzivac Čelsija Branislav Ivanović pozvao je timske kolege da istraju posle teškog poraza od Arsenala (3:0) u gradskom derbiju.

"Plavci" su posle tri startne pobede u Premijer ligi upisali remi i dva poraza od Liverpula i Arsenala i trenutno su osmi na tabeli sa 10 bodova, osam manje od vodećeg Mančester Sitija.

"Nismo počeli utakmicu kako smo želeli. Nismo verovali u ono što smo radili i zato smo kažnjeni. Ekipa nije radila ono što je trener tražio od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nas. Moramo da budemo iskreni prema sebi i obratimo pažnju na detalje. Moramo da budemo više fokusirani i koncentrisani tokom utakmice", rekao je Ivanović.

Desni bek "plavaca" naglašava da su svi u klubu razočarani, ali da moraju da istraju.

"Složili smo se u svlačionici da moramo da popravimo situaciju. Moramo da se držimo zajedno i da verujemo u ono što radimo. Uveren sam da ćemo preživeti i postati još jači".

Ivanović naglašava da ni u životu, kao ni u fudbalu nije lako.

"Postoje usponi i padovi, ali znamo da je u teškim vremenima potrebno mnogo da radimo i pripremimo se za sledeću utakmicu. Nadam se da smo psihički spremni za takav zadatak", dodao je Ivanović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.