Ivanov: Ne sumnjamo u odbranu titule

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov: Ne sumnjamo u odbranu titule

Reče Dragan Đurić da brine za odbranu titule, ali izgleda da se predsednikov strah nije preneo na Partizanovu ekipu. Tako uverava Ivan Ivanov, potvrđujući kako su crno-beli bili pod lupom javnosti posle dva neplanirana remija.

– Teško je i nama i navijačima, ali ništa strašno se nije desilo. Poručujem Grobarima da nijednog trenutka ne sumnjamo u odbranu šampionskog pehara. Čega da se plašimo, kad znamo da smo najkvalitetniji srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tim, sastavljen od najboljih pojedinaca? Još samo da uhvatimo jesenji ritam i niko nas neće zaustaviti – tvrdi bugarski reprezentativac.
Njegov gol pred fajront prvog poluvremena okršaja sa OFK Beogradom skinuo je ogroman teret s pleća prvotimaca. Čak je i Albert Nađ primetio da su crno-beli bili pod pritiskom na Karaburmi, ali...
– Daleko od toga da smo paničili. Nijednog trenutka nismo osećali problem sa pritiskom, jer smo znali da je, posle dva kiksa, osvajanje tri boda imalo imperativni karakter. Setite se da smo i na startu prvenstva igrali promenjivo. Nalazimo se u fazi šampionata kad su stil i lepota manje važni od osvajanja bodova.
Naporan ciklus nastavlja se utakmicom sa ovog prolećna perfektnom Jagodinom i trojakim gostovanjem: Crvenoj zvezdi, Hajduku i Radu.
– Fudbal zahteva potvrđivanje na svakom meču. U naredna tri prvenstvena ciljaćemo trojke, dok je osnovni cilj u polufinalu Kupa da sačuvamo mirnu mrežu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ivanov: Ne sumnjamo u odbranu titule

Izvor: Utakmica.rs, 16.Mar.2012

Reče Dragan Đurić da brine za odbranu titule, ali izgleda da se predsednikov strah nije preneo na Partizanovu ekipu. Tako uverava Ivan Ivanov, potvrđujući kako su crno-beli bili pod lupom javnosti posle dva neplanirana remija. – Teško je i nama i...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.