Ivana Španović nastavila sa uspesima, osvojila bronzu u Dijamantskoj ligi!

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović nastavila sa uspesima, osvojila bronzu u Dijamantskoj ligi!

Naša najbolja atletičarka Ivana Španovića nastavila je sa uspesima i na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu osvojila je bronzanu medalju u skoku u dalj rezultatom 6,61 u trećoj seriji.

Posle velikog uspeha i osvajanja srebra na Evropskom prvenstvu u Cirihu, Ivana je još jednom pokazala da je u fantastičnoj formi.

Španovićeva nije nadmašila sopstveni i nacionalni rekord od 6,88 metara koji je postavila takođe na mitingu Dijamantske lige u Judžinu, ali je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bronzanog odličja došla skokom od 6,61 u trećoj seriji.

Naša najbolja atletičarka je imala i skokove od 6,52 metra u prvoj seriji, te tri puta 6,51, odnosno 6,43 u petom pokušaju.

Zlato je osvojila Amerikanka Tijana Bartoleta skokom na granici od sedam metara (6,98), pa se srebrom okitila evropska prvakinja, Francuskinja Eloiz Lesur odličnim rezultatom od 6,94 metra, a potpuno je podbacila Ruskinja Darija Klišina, koja je bila tek osma.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova medalja za Ivanu Španović: Bronza u Dijamantskoj ligi

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2014

Naša najbolja atletičarka Ivana Španovića nastavila je sa uspesima i na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu osvojila je bronzanu medalju u skoku u dalj rezultatom 6,61 u trećoj seriji...Posle velikog uspeha i osvajanja srebra na Evropskom prvenstvu u Cirihu, Ivana je još jednom pokazala da je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Ivana Španović osvojila bronzu u Dijamantskoj ligi

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2014

Atletičarka Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju u skoku u dalj na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu...Najbolji skok izvela je u trećoj seriji kada je ostvarila rezultat od 6.61 metara, a skakala je: 6,52, 6,51, 6.61, 6,51, 6,43, 6,51...Prva je bila Amerikanka Tijana Bartoleta koja je u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.