Istorija u Lučanima! Mladost obezbedila Evropu pred poslednje kolo u Humskoj, Napredak besan na sudije, Nikolić svirao četiri penala

Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija u Lučanima! Mladost obezbedila Evropu pred poslednje kolo u Humskoj, Napredak besan na sudije, Nikolić svirao četiri penala

Milan Bojović het-trikom sahranio evropske ambicije Napretka

Mladost iz Lučana spokojna i rasterećena gostuje u Humskoj u poslednjem kolu plej-ofa Superlige. Lučanci su danas napravili najveći uspeh u istoriji kluba pošto su pobedom od 3:2 nad Napretkom obezbedili četvrto mesto na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Lučanci još nisu dobili licencu za evrotakmičenja, ali bi bilo šteta ako ostanu uskraćeni za ono što su ostvarili na terenu. Junak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << istorijskog plasmana u Evropu je iskusni golgeter Milan Bojović koji je protiv Čarapana upisao het-trik.

Doduše, nije baš da je sudar sa Čarapanima protekao kao po loju, jer su i gosti iz Kruševca imali svoju računicu - sa dve pobede, uz povoljne rezultate u poslednjem kolu, Napredak je mogao do međunarodne scene. Pa su tako obe ekipe u meč ušle spuštenog garda, te je publika u Lučanima mogla da vidi pravu fudbalsku tuču i čak četiri penala koje je svirao sudija Bojan Nikolić.

Po dva na obe strane. Najveću polemiku sigurno će izazvati ovaj poslednji nad rezervistom Sašom Jovanovićem, posle kog su se Čarapani povukli do svoje klupe, ali su se ipak vratili na teren. Da su gosti ipak bili besni zbog Nikolićevih odluka govori i to što se Vuk Rašović nije pojavio na konferenciji za novinare.

Dva puta je Mladost dolazila u vođstvo golovima Bojovića u četvrtom iz slobodnog udarca. i 55. minutu sa penala, ali je dva puta Šljivić - u oba slučaja iz jedanaesterca - donosio izjednačenje gostima iz Kruševca (27. i 77. minut) i ostavljao ih u igri za plasman u Evropu. Međutim, Bojović je u 89. minutu i treći put treći pogodio mrežu Kruševljana, a kako ovoga puta nije bilo Šljivićevog odgovora Lučanci su ostvarili istorijsku pobedu.

Sasvim je druga stvar što ćemo vrlo verovatno i vrlo brzo dobiti "protestnu notu" iz Kruševca povodom Nikolićevog suđenja. Ostaje nam samo da sačekamo snimak i proverimo o čemu se tu radilo.

Vojvodina je sa 2:0 u gostima savladala Voždovac i učvrstila se na trećem mestu na tabeli.

PLEJ-OF, 6. kolo:

Javor – Crvena zvezda 0:3 (0:1)

/Kanga 38pen, Donald 77, Boaći 87pen/

Mladost Lučani – Napredak 3:2 (1:1)

/Bojić 5, 55, 89 – Šljivić 27pen, 77/

Radnički Niš – Partizan 1:3 (0:0)

/Živković 85 – Leonardo 55, Đurđević 58, 78/

Voždovac – Vojvodina 0:2 (0:1)

/Jovančić 43, Trujić 84/

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladost iz Lučana ide u Evropu!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2017

Ni Radnički, niti Napredak - Mladost iz Lučana će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope!..Naravno, ukoliko Lučani ''u drugom krugu'' dobiju evropsku licencu od FSS. U prvom nisu, kao ni Nišlije, ali popravni postoji...Mladost je na svom terenu pobedila napredak rezultatom 3:2 i sa vestima iz Niša...

Nastavak na Telegraf.rs...

Ponosni Bojović: Bolje da se pitaju što su stvorili samo dve šanse no što pišu saopštenja - Mladost je zasluženo u Evropi!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 17:29

Rođeni Lučanac, strelac het-trika u pobedi protiv Napretka, presrećan je zbog istoprijskog uspeha njegovog kluba i poručuje: “Samo pogledajte rezultate Mladosti protiv Vojvodine, Radničkog i Napretka..“..Pozorišne predstave za Lučance. Besplatno. Pa otvorene kapije za utakmicu sa Napretkom....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.