Isinbajeva tek šesta na planeti, zlato Brazilki Murer

Izvor: Blic, 30.Avg.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isinbajeva tek šesta na planeti, zlato Brazilki Murer

Brazilska atleticarka Fabijana Murer osvojila je zlatnu medalju u skoku s motkom na prvenstvu sveta u Daegu, dok je Jelena Isinbajeva neočekivano završila takmičenje na skromnom šestom mestu.

Brazilka Murer vinula se na prvo mesto preskočivši visinu od 4,85 metara.

Srebrio je pripalo Nemici Martini Štruc skokom od 4,80, a bronza Ruskinji Svetlani Feofanovoj koja je savladala visinu od 4,75 metara.

Dvostruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << olimpijska šampionka Ruskinja Jelena Isinbajeva otpala je u ranoj fazi finalnog takmicenja zauzevši šesto mesto sa preskočenih 4,65 metra.

Isinbajeva je u finalu imala samo jedan ispravni skok, pošto je posle rušenja letvice na 4,75, dva puta bila neuspešna i na visini od 4,80.

Ruskinja je razočarala i na prošlom prvenstvu sveta u Berlrinu 2009, kada u finalu nije imala ni jedan ispravan skok.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Išinbajeva šesta u Daegu

Izvor: Beta, 30.Avg.2011

DAEGU, 30. avgusta 2011. (Beta-AP) - Svetska rekorderka u skoku motkom Ruskinja Jelena Išinbajeva zauzela je u utorak tek šesto mesto na Svetskom prvenstvu u Daegu...Dvostruka olimpijska pobednica nije uspela da odbrani titulu osvojenu na SP u Berlinu 2009, pošto je jednom srušila letvicu na 4,75...

Nastavak na Beta...

Odložen meč argentinskog prvenstva zbog napada na igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Avg.2011

Meč argentinskog prvenstva između San Lorenca i Ol Bojsa, zakazan za nedelju, odložen je zbog fizičkog napada navijača na igrača San Lorenca, Džonatana Pabla Botinelija. Njega je u četvrtak posle treninga na ulazu u svlačionicu fizički napala grupa navijača.. . – Bilo ih je trojica ili četvorica....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Zaripova prva na 3.000m stipl

Izvor: RTS, 30.Avg.2011

Ruska atletičarka Julija Zaripova osvojila je zlatnu medalju u trci na 3.000 metara stipl na Prvenstvu sveta u južnokorejskom gradu Daegu. Druga je kroz cilj prošla Gribimova, a treća Čeuvijeva...Ruskinja je trku završila  vremenom od devet minuta, sedam sekundi i tri stotinke...Srebrnu medalju...

Nastavak na RTS...

Ruskinji Kaniskinoj zlato u hodanju na 20 km

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2011, 14:23

DAEGU - Ruska atletičarka Olga Kaniskina osvojila je danas zlatnu medalju u hodanju na 20 kilometara na prvenstvu svijeta u Daegu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.