Irci ubedljivi pred Srbiju

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irci ubedljivi pred Srbiju

Fudbaleri Republike Irske ostvarili su ubedljivu pobedu pred gostovanje Srbiji na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Irska je savladala selekciju Omana sa 4:0, rešivši meč već u prvih 45 minuta sa tri golo.

Dvostruki strelac bio je centarfor Stouk Sitija Džonatan Volters, a mrežu je na svom poslednjem nastupu u nacionalnom dresu zatresao i Robi Kin.

Irska je meč počela u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastavu: Vestvud, Kvin, Brejdi, Klark, Kristi, Vilan, Arter, Long, Vilson, Kin, Volters, dok su šansu u nastavku dobili Rendolf, Meklin, Vord, Hendrik, Hulahan i Odovda.

Srbija će u ponedeljak ugostiti Irce u prvom meču kvalifikacija za Mundijal 2018. godine u Rusiji, meč će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

"Orlovi" početak kvalifkacija dočekuju bez pripremne utakmice, poslednju su odigrali u junu kada su remizirali sa Rusijom 1:1. Irci su u međuvremenu imali pet mečeva.

U preostalim prijateljskim mečevima, Nemačka je savladala Finsku 2:0 na oproštaju Bastijana Švajnštajgera, Danska je bila ubedljiva protiv Lihtenštajna 5:0, Belorusija je dobila Norvešku 1:0, a Češka savladala Jermeniju 3:0.

Turska i Rusija, te Albanija i Maroko su igrali bez golova, dok su Estonija i Malta remizirali sa 1:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Irci ubedljivi pred dolazak u Beograd, Kin se oprostio od reprezentacije (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Fudbalska reprezentacija Republike Irske u ponedeljak igra kvalifikacioni meč protiv Srbije, a u pripremi dolaska u Beograd pobedili su selekciju Omana rezultatom 4:0...Meč je obeležio i kraj reprezentativne karijere Robija Kina koji je dobio ovacije stadiona...Upravo je Kin bio strelac drugog gola...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.