Inter je uradio nešto što nije već pet godina! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter je uradio nešto što nije već pet godina! (VIDEO)

Navijači Intera konačno imaju razloga za zadovoljstvo.

Posle nekoliko zaista sumornih perioda poslednjih godina, nazire se svetlost na kraju tunela sa novom energijom koju je na ekipu preneo novi trener Stefano Pioli.

"Neroazuri" su se plasirali u četvrtfinale Kupa pobedom protiv Bolonje koja, istina, nije bila ni ubedljiva ni uverljiva, ali se pamti i piše 3:2, posle produžetaka.

Interu je ovo bila sedma uzastopna pobeda u oba takmičenja, a takav niz poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << put je imao 2012. godine!

Meč je bez dileme, obeležio spektakularan gol Kolumbijca Džejsona Murilja "makazicama" za 1:0, a kada je Rodrigo Palasio, šest minuta kasnije, duplirao prednost malo ko je pomislio da ekipa Roberta Donadonija može režirati "kambek".

Ipak, uspela je.

Džemaili i Donsah vratili su utakmicu u egal i u uveli je u produžetak u kome je gol odluke postigao Antonio Kandreva i njime obezbedio svom timu prolaz u narednu rundu.

U četvrtfinalu Inter će igrati protiv boljeg iz meča Lacio - Đenova.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Da li su Muriljove "makazice" bolje od Kerolovih?

Izvor: Mondo, 18.Jan.2017

Pogledajte sjajan pogodak Hejsona Murilja u pobedi Intera protiv Bolonje posle produžetaka, u osmini finala italijanskog Kupa...Foto: Guliver/Getty Images/Pier Marco Tacca..Fudbaleri Intera plasirali su se u četvrtfinale Kupa Italije pobedom protiv Bolonje 3:2, ali tek posle dodatnih 30 minuta..."Nerazuri"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.