Inijesta kao mali sanjao da igra za - Real Madrid

Izvor: Blic, 07.Jan.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta kao mali sanjao da igra za - Real Madrid

Andresa Inijestu mnogi smatraju jednim od najboljih veznih igrača na svetu, "tika-taka" Barselone je skoro nezamisliva bez njega, a on je kao mali sanjao da obuče dres madridskog Reala.

Uoči dodele FIFA Zlatne lopte za najboljeg igrača u protekloj godini, u javnost je procureo snimak malog Andresa. On se našao na probi u čuvenoj La Masiji kada je izjavio da mu je san da zaigra za Real.

Upravo je protiv Madriđana prikazao neke od svojih najboljih partija zbog kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u samom vrhu kada je reč o najboljim fudbalerima sredine terena i teško da bi sada, posle svih uspeha sa Barsom, poželeo dres ljutog rivala.

Odlične igre trasirale su mu put do borbe za Zlatnu loptu, ali ima najmanje šanse za osvajanje prestižnog priznanja, pošto su glavni favoriti Kristijano Ronaldo i Leo Mesi koji će najverovatnije opet dobiti trofej.

Povezane vesti: Mesi i Ronaldo bez trofeja, Inijesta najbolji igrač Evrope u protekloj sezoni!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inijesta kao mali sanjao da igra za - Real Madrid /video/

Izvor: Blic, 07.Jan.2013

Andresa Inijestu mnogi smatraju jednim od najboljih veznih igrača na svetu, "tika-taka" Barselone je skoro nezamisliva bez njega, a on je kao mali sanjao da obuče dres madridskog Reala...Uoči dodele FIFA Zlatne lopte za najboljeg igrača u protekloj godini, u javnost je procureo snimak malog Andresa....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.