Igrač utakmice! Vejn Šo na poluvremenu svratio do paba, pa u zalogaju smazao pola pite (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač utakmice! Vejn Šo na poluvremenu svratio do paba, pa u zalogaju smazao pola pite (VIDEO)

Apsolutni kralj...

Koga briga što je preko puta Arsenal. Mlađi nek sanjaju o velikoj fudbalskoj karijeri, Vejn Šo je svoju odavno završio. Sad mu je bitno da ima za dostojanstven život. Da ima krov nad glavom, da ima šta da se pojede pre svega. Gdegod. Pa nek je prekoputa petoligaša Satona i slavni Arsenal, kad Vejnu zakrče creva, bolje da neko doda dobro parče pite. Srećom pa su u Satonu to očigledno naučili, pa su na susret osmine finala FA kupa došli spremni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Samo za ovo zaslužio je da bude proglašen za igrača utakmice", našalio se komentator.

Drugi novinar je još na poluvremenu okačio Vejnovu sliku iz paba. Na poluvremenu dakle. Utakmice sa Arsenalom. Istina, ne znamo da li je i potegao.

Ali nisu život samo skupa kola i milioni. Život su sutnice. Pivo i pita. Živeo ti nama Vejn!

Wayne Shaw eating. The commentator just said that "he deserves a MOTM for that" pic.twitter.com/51mGyT5NMV

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.