Igrač, a navijač: Fudbaler kragujevačkog Radničkog priveden na večitom derbiju

Izvor: Blic, 07.Maj.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač, a navijač: Fudbaler kragujevačkog Radničkog priveden na "večitom derbiju"

Fudbaler Radničkog 1923 iz Kragujevca, Nikola Kovačević, priveden je na nedavno odigranom 146. "večitom derbiju" zbog kršenja zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Prve glasine ukazivale su na to da je Kovačević navodno uhapšen na "Zvezdinom severu" zbog posedovanja baklje, ali je on za "Sportski žurnal" ispričao drugačiju verziju.

"Bio sam povređen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisam mogao da igram protiv Vojvodine (tog vikenda). Jeste, priveden sam, ali zato što sam ušao na teren da pomognem jednoj devojčici koja se našla na atletskoj stazi. Posle toga sam neko vreme proveo u policiji. Javili su mom ocu da sam priveden, odmah je uzeo advokata i to je rešeno. Priznao sam sve, samo kako bi me što pre pustili", rekao je, između ostalog, Kovačević za "Sportski žurnal".

On je priznao da zbog cele ove situacije već ima probleme sa navijačima Radničkog, koji su mu pevali uvredljive pesme protiv Čukaričkog u Beogradu, ali im se on u pomenutom intervjuu izvinio i obećao da će ih u subotu obradovati jer će pomoći timu da osvoji sva tri boda protiv Javora.

Protiv Nikole Kovačevića Radnički 1923 je pokrenuo disciplinski postupak, javlja "Žurnal".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvotimac Radničkog 1923 uhapšen na večitom derbiju?!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2014

Rođen u Kragujevcu, ali navija za Crvenu zvezdu? Prvotimac Radničkog 1923 Nikola Kovačević uhapšen je na 146. večitom derbiju što je Crvenim đavolima teško palo pa je 20-godišnji zadnji vezni već na utakmici sa Čukaričkim morao da istrpi prozivke sa tribina. Iako, kako kaže u izjavi za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.