Ibrahimovićev ego u punom sjaju: Tiram je životinja, Nedved mašina, Mesi genije, ali ja sam bog! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimovićev ego u punom sjaju: Tiram je životinja, Nedved mašina, Mesi genije, ali ja sam bog! (VIDEO)

Napadač Pari Sen Žermena je u idealan tim fudbalera s kojima je igrao u karijeri uvrstio - sebe

Očekujte neočekivano. Taman kad pomislite da je iscrpeo sve mogućnosti i da više nema čime da iznenadi fudbalski svet, Zlatan Ibrahimović zablista. Baš kao i na terenu, gde sjajnim potezima uveseljava publiku, tako i van njega, izjavama zbog kojih ga neki smatraju prepotentnim, neki urnebesno zanimljivim, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali još niko nije rekao da je posle njegovih reči ostavo ravnodušan.

Sigurno neće biti ravnodušnih ni posle najnovijeg komenatara napadača Pari Sen Žermerna, pošto je u idealni tim fudbalera s kojima je igrao do sada u karijeri uvrstio i sebe, a za reč koja ga najbolje opisuje rekao da je - bog!

Za zvaničan „Jutjub” kanal kluba iz Pariza reprezentativac Švedske je sastavio idealnih 11, uz napomenu da je svakog igrača morao da opiše jednom rečju.  U toj zamišljenoj ekipi najviše je fudbalera iz vremena kad je nosio dres Juventusa (čak petorica), trojica su iz doba kad je bio u Barseloni, dok su dvojica iz sadašnjeg sastava Svetaca.

A evo kako izgleda idealnih 11 i opis koji je Zlatan za svakog od njih upotrebio:

Đanliuđi Bofon - zid;

Lilijan Tiram - životinja;

Tijago Silva - komplet;

Fabio  Kanavaro -  pit-bul;

Maksvel - elegancija;

Andres Inijesta - magija;

Patrik Vijera - vođa;

Ćavi Ernandez - savršenstvo;

Pavel Nedved - mašina;

Lionel Mesi - genije;

Zlatan Ibrahimović - bog!

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatan - skroman kao i uvek: "Genije" Mesi i ja "Bog" u idealnih 11 /VIDEO/

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Da li možete da zamislite idelani tim bez Kristijana Ronalda, zvanično najboljeg fudbalera za prošlu godinu? Ako mislite da je to nemoguće, Zlatan Ibrahimović je tu da vas uveri u suprotno...Od švedskog napadača svašta može da se očekuje, osvajao je titule sa PSŽ-om, Barselonom, Interom, Milanom,...

Nastavak na Blic...

Zlatan Ibrahimović - Bog!

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 13:21

Prosto znate da sve što počinje sa "Ćao, ja sam Zlatan Ibrahimović" mora da bude dobro. Na zvaničnom video-snimku Pari Sen Žermena, švedski fudbaler je birao najbolji tim sastavljen od saigrača, bivših i sadašnjih. Najzanimljiviji je opis od jedne reči koji je propratio svakog od igrača koje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.