Ibrahim Tanko potpisao za Crvenu zvezdu

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahim Tanko potpisao za Crvenu zvezdu

Menadžer Ričmonda Boaćija pohvalio se na društvenim mrežama ugovorom koji je njegov klijent potpisao u prostorijama FK Crvena zvezda.

Foto: Twitter/ArthurLegacy

Ovdašnjoj javnosti malo poznati Ibrahim Tanko, momak koji nosi isto ime i prezime kao nekadašnji as Borusije Dortmund i Frajburga, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom sudeći prema fotografijama objavljenim na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Twitter profilu agencije "Arthur Legacy Sports".

Agencija koja zastupa i prava trenutno najatraktivnijeg igrača Crvene zvezde, Ričmonda Boaćija, pohvalila se danas na svom profilu slikama na kojima predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, u društvu menadžera Olivera Artura, potpisuje ugovor sa 18-godišnjim fudbalerom sredine terena.

We're happy to announce Oliver Arthur brokered deal for striker Tanko Ibrahim (Mighty Jets - Ghana) to join @crvenazvezdafk@RedStarEnglishpic.twitter.com/h3Ij0ejNq2

— ArthurLegacy Sports (@ArthurLegacy) August 21, 2017

U trenutku objave ove vesti nije bilo zvanične potvrde na portalu crveno-belih, pa ćemo tako morati da sačekamo na informacije o dužini ugovora i ostalim pojedinostima.

Informacije o Tanku dostupne na internetu skromne su, pa se tako može zaključiti da se radi o fudbaleru koji je "pekao zanat" u Zapadno-afričkoj fudbalskoj akademiji, koja se u Gani paralelno i takmiči kao pravi fudbalski klub.

Do daljeg...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PULEN ‘ZAPALIO’ CRVENO-BELE: Da li je ovo neki znak, ili? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017

Jedna od glavnih tema domaće sportske javnosti jesu pojačanja tima Dušana Alimpijevića.. . U Crvenu zvezdu je već stigao veliki broj igrača, ali se navijači nadaju još nekom zvučnom imenu za iduću sezonu.. Svima je jasno da će do početka sezone barem još jedan Amerikanac stići na ‘Mali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.