IZNET NA LEĐIMA Bambi Tošić jedva završio utakmicu /FOTO/

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNET NA LEĐIMA "Bambi" Tošić jedva završio utakmicu /FOTO/

Peh za pehom nizao se u našoj reprezentaciji, Bane Ivanović i Nemanja Matić su zbog povreda morali ranije da završe meč sa Albanijom u Elbasanu (2:0), a do kraja je jedva izdržao i Zoran Tošić.

Iako su svi "orlovi" bili nasmejani po završetku utakmice, jedna scena se posebno istakla.

Dve izmene su bile prinudne zbog povreda, a popularni "Bambi" je morao da "stisne zube", pa je nagrađen.

Njega je jedan od članova stručnog štaba na leđima izneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa terena do svlačionice, ali se čini da Tošić ipak nije ozbiljnije povređen.

Srbija je iznenadila Albaniju golovima Kolarova i Ljajića u sudijskoj nadoknadi, ali je odavno izgubila šansu da se plasira na Evropsko prvenstvo. Od kvalifikacija će se oprostiti u nedelju protiv Portugalije u Beogradu od 18 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.