Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ NAKON KATASTROFE PROTIV ARSENALA: Nismo verovali u sebe

Arsenal je pobedio sa 3:0, a fudbalerima Čelsija je ostalo da pokušaju da se povrate u narednim mečevima.
Ovaj debakl “Plavaca” je glavna fudbalska tema u Engleskoj, pa su mediji pitali i Baneta Ivanovića za komentar.
– Nismo ušli u meč kako smo želeli, kako smo se dogovorili… Nismo verovali u sebe i desilo se neminovno, rekao je Ivanović.
Potom je nastavio:
– Ništa nismo uradili od onoga što nam je menadžer rekao da uradimo, nismo obratili pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na detalje, prosto smo zakazali. Moramo da poradimo na koncentraciji.
Svestan je da je ovo težak poraz za navijače:
– Ovaj poraz boli, znamo… Sada moramo da zbijemo redove i da radimo na trenizima jače nego do sad. Samo to je pravi izlaz iz ovoga, zaključio je reprezentativac Srbije. 
 
The post IVANOVIĆ NAKON KATASTROFE PROTIV ARSENALA: Nismo verovali u sebe appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.