Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IO FSS: U utorak o novom selektoru, Savo predlaže

U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi sutra, u utorak 25. novembra 2014. godine sa početkom u 17.00 sati, biće održana XI sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Posle usvajanja Zapisnika sa prethodne sednice, uslediće odlučivanje po nizu važnih pitanja. Najpre će se pred članovima Izvršnog odbora naći razmatranje kadrovskog pitanja u vezi selektora „A“ reprezentacije. Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Dik Advokat je posle utakmice protiv Danske podneo ostavku, a u ulozi predlagača novog selektora biće Savo Milošević, potpredsednik FSS zadužen za nacionalne selekcije sa posebnim zadatkom vezanim za „A“ i Mladu reprezentaciju. Odluku o novom selektoru doneće članovi Izvršnog odbora FSS.
Pred članovima odgovornog tela biće pitanja u vezi propozicija takmičenja u Kupu Srbije i prvenstvima mlađih kategorija. Razmatraće se i pitanja iz domena preregistracije igrača FSS, kao i Finansijskog izveštaja za tri kvartala 2014. godine, uz prateće informacije od članova Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS.
Pored toga, pred članovima Izvršnog odbora biće i niz drugih aktuelnih pitanja. Po završetku sednice, biće izdato saopštenje sa sednice na sajtu naše organizacije.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SAVO MILOŠEVIĆ: Plan se ne menja, Ćurčić ostaje selektor

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 10:08

Potpresednik Fudbalskog saveza Srbije, Savo Milošević, izjavio je da rukovodioci FSS ne planiraju promene na selektorskoj klupi, već da se i dalje planira da se šansa pruži dosadašnjem VD selekoru, Radovanu Ćurčiću.. Tokom današnjeg dana biće održana sednica Izvoršnog odbora FSS, predsedavaće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.