IDE KOD LJUBAVNICE: Aleksandar Kolarov se na leto vraća u Italiju

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDE KOD LJUBAVNICE: Aleksandar Kolarov se na leto vraća u Italiju

Višegodišnja partnerka fudbalera, manekenka Kristina Mijačević, postavila ultimatum srpskom reprezentativcu, a on prelomio da joj se pridruži u Italiji

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov definitivno napušta Mančester siti i Englesku i na leto se vraća u Italiju, gde je živeo od 2007. do 2010. godine. Reprezentativac Srbije je na meti dva kluba iz Serije A, Intera i Rome, i još nije poznato gde će nastaviti karijeru. Osim interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << italijanskih klubova, Kolarov (30) želi da se vrati "na čizmu" zbog svoje godinu dana starije ljubavnice, manekenke Kristine Mijačević.

Navodno, par koji je u višegodišnjoj vezi čeka dete, a Kristina trenutno boravi u Milanu.

Kolarov je oženjen Vesnom, sa kojom ima dvoje dece, ali je sa Kristinom u vezi više od deset godina sa povremenim prekidima. Njihova ljubav traje još od tinejdžerskih dana, a najintenzivnija je bila dok je manekenka živela u Londonu, a fudbaler u Mančesteru.

Kako navode izvori bliski paru, Kristina ima želju da se porodi u Beogradu iako je u Italiju otišla posle nedavne medijske ofanzive na nju i Kolarova, odnosno kada je na videlo izašao "ljubavni trougao". Fudbaler je Kristini kupio stan u Krunskoj ulici da bi imala gde da boravi kada se nađe u Beogradu.

Takođe, isti izvori tvrde da je manekenka postavila ultimatum svom partneru da izabere između nje i svoje žene. Jasno je šta je Kolarov izabrao. Nijedno od njih ne želi da javno govori o celoj situaciji.

Kolarov bi mogao da ima problema u Italiji, naročito ako bi prešao u Romu, jer je tri sezone nosio dres gradskog rivala Lacija, pre nego što je potpisao za Mančester siti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izabrao: Kolarov zbog trudne ljubavnice prelazi u Italiju?

Izvor: Story, 20.Apr.2015, 15:07

Prema pisanju Kurira, poznati fudbaler odlučio je da napusti Englesku i vrati se u Italiju..Kristina Mijačević i Aleksandar Kolarov, foto: Damir Dervišagić za Kurir..Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov definitivno napušta Mančester siti i Englesku i na leto se vraća u Italiju, gde je živeo od...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.