I u Bugarskoj privode navijače

Izvor: RTS, 26.Mar.2010, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u Bugarskoj privode navijače

Bugarska policija privela je 10 osoba povezanih sa navijačkim neredima na nedeljnoj prvenstvenoj utakmici između Lokomotive Mezdra i sofijskog CSKA.

Privedeni huligani identifikovani su pomoću video snimka i protiv njih će biti sproveden disciplinski postupak.

Navijači su izazvali nerede u Mezdri, na severozapadu Bugarske, kada je oko 100 pristalica gostujućeg CSKA upalo na teren, a potom se sukobilo sa simpatizerima domaće Lokomotive. Sudija je bio prinuđen da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prekine utakmicu u 68. minutu pri vođstvu domaćina sa 1:0.

Zbog ovog incidenta Bugarska fudbalska unija registrovala je utakmicu rezultatom 4:0 za Lokomotivu, a CSKA je još kažnjen i novčano sa 15.000 leva (10.246 dolara).

Tim povodom predsednik CSKA Dimitar Borisov je u sredu zapretio da će trofejni sofijski klub istupiti iz lige. CSKA Sofija, koji je osvojio 31 titulu prvaka Bugarske, trenutno je drugoplasirani na tabeli državnog prvenstva i zaostaje četiri boda iza vodećeg Liteksa iz Loveča.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarska policija privela huligane

Izvor: B92, 26.Mar.2010

Bugarska policija privela je deset osoba povezanih sa navijačkim neredima na nedeljnoj prvenstvenoj utakmici između Lokomotive Mezdra i sofijskog CSKA...Privedeni huligani identifikovani su video snimkom i protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak. Navijači su izazvali nerede u Mezdri, na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.