Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I KOMENTATOR JE OSTAO BEZ TEKSTA: Pogledajte centaršut koji je nasmejao region (VIDEO)

Nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrpope od moldavske Zarije, fudbaleri Sarajeva su katastrofalno startovali i u šampionatu Bosne i Hercegovine.
Sarajevo je doživelo i drugi poraz u prva tri kola bosanskohercegovačkog prvenstva. GOŠK iz Gabele je savladao domaćina na Koševu rezultatom 1:0.
Koliko je očajna bila igra Sarajeva, najbolje pokazuje centaršut levog beka Almira Bekića iz 68. minuta. Bekić, bivši fudbaler zagrebačkog Dinama, neometan je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sjajne pozicije sa ivice kaznenog prostora trebao samo ubaciti loptu u šesnaesterac gde je bilo pet njegovih saigrača, ali je centaršut bio toliko loš da je završio iznad gola. Ovaj centaršut Bekića je naterao navijače na zvižduke, a nasmejao one koji su gledali prenos utakmice sa Koševa. Komentator je naravno ostao bez teksta.

FK Sarajevo – NK GOŠK / Spaho nakon Bekićevog… by watch-it-now
The post I KOMENTATOR JE OSTAO BEZ TEKSTA: Pogledajte centaršut koji je nasmejao region (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.