Humanitarni tiket u podne: Sara Sakradžija tipuje za NURDOR

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Sara Sakradžija tipuje za NURDOR

Šarmantna odbojkašica veruje u Volfzburg

Kompanija MOZZART i „Humanitarni tiket u podne“ danas obeležavaju mali jubilej. Naša današnja gošća, dobrotvorni kladilac, poznata odbojkašica Sara Sakradžija, je 350. po redu učesnik plemenitog tiketa.

I pre nego što odbojkašica Jedinstva iz Stare Pazove započne svoj dobrotvorni listić da se podsetimo našeg dosadašnjeg učinka.

Imali smo 350 poznatih ličnosti koje su se priključile ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << humanitarnoj akciji kompanije MOZZART. Tačno 50 učesnika imalo je dobitne listiće, tačnije uvećali su MOZZARTOV svakodnevni ulog od po deset hiljada dinara. U akciji smo iz sopstvenih sredstava donirali ravno 3.407.033 dinara na preko 40 adresa, Novac je otišao za bolnice, udruženja obolelih, humanitarne fondacije... Možda nije pošteno izdvajati poznate ličnosti koje su podržale akciju, ali evo samo nekoliko imena: Dragan Kićanović, Dejan Bodiroga, Žarko Paspalj, Radomir Antić, Dragan Piksi Stojković, Zdravko Čolić, Vojin Ćetković, Miroslav Ilić, Momčilo Bajagić Bajaga, Seka Sablić, Ljubiša Tumbaković, Andrija Milošević, Aleksandar Šoštar, Slobodan Boba Nikić, Lepa Brena, Slobodan Boba Živojinović, Mile Isaković, Momčilo Vukotić… i mnogi drugi!

Naš rekorder i dosad najbolji humanitarni kladilac i dalje je novinar i pisac Vanja Bulić sa 351.025 dinara. Očekujemo da ga neko skloni s trona i da uskoro premašimo i četvrti million! A sad poželimo sreću Sari!

Kapiten Jedinstva koja je učestvovala u osvajanju značajnog trofeja, 51. Kupa Srbije, za prvi par na plemenitom tiketu odabrala je duel BAZEL - SION. Finalni meč švajcarskog kupa koji se igra na neutralnom terenu. Bazel je imao fantastičnu seriju od 19 utakmica bez poraza, ali je sad izgubio od Jang Bojsa sa 2:1. Pre toga remizirao je upravo sa Sionom 2:2. Gosti igraju promenljivo. Pre poslednjeg remija Bazel je pet puta bio bolji u međusobnim okršajima sa današnjim rivalom.

„Kup uvek donosi iznenađenja pa igram kombinazziju 1X sa tri i više golova“, kaže za MOZZART Sport Sara Sakradžija.

PREPIŠI SARIN TIKET

Dvadesettrogodišnja odbojkašica iz Zrenjanina koja je već imala internacionalno iskustvo igrajući u Cirihu i Monaku sad ponovo razmišlja o odlasku u Grčku ili Italiju, ali je u dobrotvornom tiketu skoknula do Austrije. Utakmica 35. kola tamošnjeg šampionata ŠTURM - ADMIRA. Domaći su treći, i možda mogu da dođu do druge pozicije, gosti peti sa 11 bodova manje. Oba tima imaju po dva znaka u poslednjih pet utakmica, bez remija. Poslednje dve utakmice dobili su gosti.

„Verujem da će Šturm postići dva i više golova na meču.“

Pre odbojke Sara je trenirala plivanje i atletiku, a primač Jedinstva oprobala se sa još jednom Kup utakmicom, KOPENHAGEN - BRONDBI. Finale danskog kupa. Domaći su bili u naletu, ali su poraženi u poslednja dva duela. Gosti imaju poslednja četiri poraza, minimalan upravo od večerašnjeg rivala. Međusobna statistika 36-22-27 i na poslednjih pet utakmica viđena su tri minimalca Kopenhagena.

„Probaću sa MOZZART šansom, nerešeno na kraju ili na poluvremenu.“

Naša 350. učesnica plemenitog tiketa naglašava da je Jedinstvo odbojkaški klub iz Stare Pazove sa izuzetno dugom tradicijom dužom od 85 godina i da se ženska i muška selekcija takmiče već više godina uzastopno u elitnoj ligi Srbije. Kao poslednji par na humanitarnom listiću Sara je odabrala meč iz plej-auta za opstanak u Bundesligi, VOLFZBURG - AJNTRAHT BRAUNŠVAJG. Domaći su poraženi u poslednjoj utakmici od Hamburgera, a brodolom su doživeli od Bajerna, 6:0. Gosti imaju četiri trijumfa u poslednjih pet utakmica i takođe poraz od 6:0.

„Idem na sigurnu pobedu domaćih, dakle da gosti neće dati gol“, zaključila je jubilarni 350. dobrotvorni tiket Sara Sakradžija koja će dobitak usmeriti za NURDOR.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Milan Caci Mihailović tipuje za Nedu Kujundžić

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2017, 11:50

Poznati srpski glumac odigrao tri puta po 3+..Juče smo u Humanitarnom tiketu u podne koji priređuje kompanija MOZZART imali 350. učesnika, tačnije učesnicu. To je bila šarmantna odbojkašica Jedinstva iz Stare Pazove Sara Sakradžija kojoj je humanitarno-kladilačka sreća bila saveznik...Sara...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.