Humanitarni tiket u podne: Minja Subota tipuje u dobrotvorne svrhe

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Minja Subota tipuje u dobrotvorne svrhe

Subota i četvrtkom veruje u MOZZART kombinazzije

Tri dame Jasna Šekarić, Mina Lazarević i Merima Njegomir bile su od ponedeljka gošće MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa u podne. Danas će sreću okušati nekadašnji autor i voditelj populanog dečjeg kviza “Muzički tobogan” Minja Subota. Manje poznat po pravom imenu Milan, inače diplomirani inženjer elektrotehnike, odmah se odazvao pozivu kompanije MOZZART da se ukluči u našu humanitarnu akciju i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naravno potencijalni dobitak usmerio je za decu, tačnije, za Udruženje građana “Uvek sa decom” koje pruža pomoć deci koja se leče na Institutu za onkologiju i Radiologiju Srbije.

Evo kako je komponovao humanitarni tiket Minja koji je prepoznatljiv po dečjim pesmama “Deca su ukras sveta”, “Razbole se lisica”, “Išli smo u Afriku”…

Prva utakmica na Minjinom dobrotvornom listiću je sa Apenina, ROMA - SAMPDORIJA. Vučica trenutno zaostaje bod za vodećim Juventusom, a poslednja dva prvenstvena duela završila je minimalnim trijumfima. Đenovljani su trinaesti i mogu se pohvaliti samo sa dva remija na kojima nije bilo golova. Ipak, osmina finala italijanskog kupa je nešto drugo, kup uvek donese neko iznenađenje, ali po statistici Roma je favorit, skor 19:11:10 . Poslednja dva međusobna meča Roma je dobila sa 3:2 i 2:1.

“Da pokušam s MOZZARTOVIM kombinazzijama, jedan, iks sa dva plus, 1X&2+”, kaže na početku humanitarnog tipovanja za Mozzart Sport Minja Subota.

Kompozitor koji je napisao puno zabavnih pesama i šansona i poznati vokalni solista kao drugu utakmicu odabrao je duel sa Pirineja, ATLETIKO - EIBAR. Madriđani su četvrti na tabeli, gosti nisu loši, nalaze se na devetoj pozziciji. Jorgandžije u poslednjih mesec dana imaju lepu seriju, prekinuo je samo Las Palmas. Eibar ima tri trijumfa u poslednjih pet mečeva, a izgubili su upravo od Atletika sa 2:0. Međusobni skor je 7:1:1 i svih pet poslednjih utakmica dobio je klub iz Madrida.

“Kombinazzija jedan, iks sa nula do tri gola, 1X&0-3”.

Kompozitor na stihove Ljubivoja Ršumovića “Još nam samo ale fale” i počasni građanin Kruševca i treću utakmicu odabrao je iz najmasovnijeg takmičenja Španije, REAL SOSIJEDAD - BARSELONA. Oba sastava su u vrhu tabele, Sosijedad ima pobedu manje od Katalonaca i u poslednje vreme izgubili su jedino od Sevilje, ubedljivo 4:0. Katalonci takođe imaju jedan poraz u poslednjih mesec dana od Atletika. U međusobnim susretima skor je 8:10:25 za Barsu, ali u poslednja dva duela više sreće je imao Real.

“Igram iks, dva sa dva i više golova, X2&2+”.

Muzičar, voditelj, ali i pisac knjige “Kako smo zabavljali Tita” na humanitarnom tiketu odabrao je i jednu košarkašku utakmicu, Evroliga, FENERBAHČE - PANATINAIKOS. Posle poraza od Zvezde najtrofejniji trener Evrope i njegov Fener nemaju baš puno prostora za kalkulacije. Pobeda nad bivšim klubom, s kojim je uzeo pet evropskih titula, nameće se kao imperativ. Statistika je na strani Zelenih 5:12. PAO je dobio i poslednje dve utakmice, na tabeli Evrolige bolje stoji zbog ubedljivije koš razlike. Minja Subota se uzda u Srbe iz Fenera.

Odigraću jedinicu na klub iz Istanbula”, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Minja Subota koji će dobitak, ako ga bude, usmeriti za Udruženje građana “Uvek sa decom”.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.