Humanitarni tiket u podne: Maja Volk veruje da će ući u društvo MOZZARTOVIH dobitnica!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Maja Volk veruje da će ući u društvo MOZZARTOVIH dobitnica!

Eventualni dobitak srpska scenaristkinja i spisateljica usmeriće za Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“

Doktor nauka i univerzitetski profosor Maja Volk radosno je prihvatila pozziv kompanije MOZZART da učestvuje u našoj humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“. Maja ima nameru da se priključi ženskom društvu koje je imalo znanja i sreće da se nađe u krugu MOZZARTOVIH dobitnika.

Da se podsetimo dobitnice u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << našoj dobrotvornoj akciji su: Marija Sekulović, Dušica Spasić, Seka Sablić i Ana Joković. Tražimo petu dobitnicu.

Žena koja je završila fakultet Dramskih umetnosti, ali i engleski i španski jezik na Filološkom fakultetu kao prvu utakmicu odabrala je meč francuske lige, Lil - PSŽ. Domaći su sa tri trijumfa tek na šesnaestoj poziciji. Dobili su poslednji meč. Parižani su treći sa šest bodova zaostatka u odnosu na vodeću Nicu. PSŽ je imao seriju od četiri pobede, ali je prekinuta remijem sa Olimpikom. Statistika ukazuje da je PSŽ bio bolji u međusobnim duelima (19 pobeda), a naročito u poslednjih pet mečeva u kojima je četiri puta pobedio.

„MOZZART kombinazzija X2&2+“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Maja Volk.

Maja, koja govori engleski, francuski, španski, italijanski, portugalski jezik, a peva na japanskom, kineskom, hebrejskom… iz Francuske je „skoknula“do Nemačke. Bundesliga, Borusija - Anjtraht. Domaći su deseti, gosti sedmi. Menhengladbah je dobio poslednji meč, kao i Anjtraht. Statistika je na strani domaćih koji su bili uspešniji i u poslednjih pet međusobnih utakmica.

„Mislim da će strelci biti na potrebnom nivou i igram da će oba tima dati bar po gol.“

Maja je napisala scenario za filmove „Lager Niš“ i „Čudna noć“, a kao treću utakmicu odabrala je iz lige Holandije, Tvente - Roda. Domaći su peti, odmah iza najboljih klubova ove zemlje. Roda je poslednja, samo jedan trijumf. Tvente ima dobar skor u poslednjih pet utakmica, samo jedan poraz. Rodu su ponizili PSV i Fajenord. Roda ima bolji međusobni skor, ali nije dobila ni jednu od poslednjih pet mečeva. Svi su pripali Tventeu.

„Da pokušam sa ukupnim brojem golova, 2+.“

Autorka velikog broja književnih dela kao poslednju utakmicu na dobrotvornom listiću odabrala je iz lige Portugala, Benfika - Fereira. Benfika je lider, ispred Porta. Gosti su deseti. U poslednjim okršajima Benfika ima četiri trijumfa i remi. Fereira dve pobede i toliko nerešenih ishoda. Domaći su ubedljivi i u međusobnom skoru, 26 trijumfa, u poslednjih pet mečeva pobedili su četiri puta.

„Ponovo igram 2+“, zaključila je humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Maja Volk koja će eventualni dobitak usmeriti za Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.