Hokejaši Srbije poraženi od Estonije,bez rekorda u Pioniru

Izvor: Press, 13.Apr.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokejaši Srbije poraženi od Estonije,bez rekorda u Pioniru

Ovim neuspehom srpski hokejaši umanjili su šanse da se domognu medalje na prvenstvu, koje se igra u ledenoj dvorani Pionir od 9. do 15. aprila.
Jučerašnji rezultati doveli su reprezentaciju Srbije u situaciju da su joj u opticaju svi konačni ishodi, od drugog mesta do ispadanja u niži rang.
Domaćin takmičenja prethodno je izgubio od Belgije (8:3) i pobedio Izrael (10:6).
Srbija u 4. kolu u ponedeljak od 20 sati igra protiv Islanda.
Uprkos očekivanjima i najavama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pred susret sa Estonijom, u ledenoj hali Pionir ipak nije oboren rekord po broju gledalaca na mečevima reprezentacije Srbije. Još jednom je, međutim, zabeležena dobra poseta od oko 1.100 gledalaca, koji su odlično bodrili naš tim i imali priliku da vide zaista dobar hokej, retko dobar poslednjih godina na ovim prostorima.
Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac ipak je bio sprečen da prisustvuje početku utakmice i podbacivanju paka, a njegovu „ulogu" preuzeo je Stefan Petrović, direktor kompanije „P&G" za Srbiju, koja je pomogla pripreme seniorske, kao i juniorske reprezentacije koja sutra leti put Estonije na Svetsko prvenstvo Divizije II, Grupa B.
U ostalim utakmicama 3. kola ranije juče Belgija je pobedila Izrael posle produžetka sa 4:3 (1:3, 2:0, 0:0, 1:0), a Island Australiju takođe posle produžetka sa 3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 1:0).
Tabela: Estonija 9 bodova, Island 5, Belgija 5, Srbija 3, Izrael 3, Australija 2.
Samo pobednik prvenstva u Beogradu izboriće plasman u viši rang, Prvu diviziju Grupe B, dok se najslabiji tim seli u Drugu diviziju, Grupa B.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SP: Rekord nije pao, ali ni Estonija...

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2014

Hokejaška reprezentacija Srbije izgubila je u Beogradu od selekcije Estonije sa 5:2 (1:1, 2:0, 2:1), u trećem kolu prvenstva sveta Druge divizije Grupe A. Ovim neuspehom srpski hokejaši umanjili su šanse da se domognu medalje na prvenstvu, koje se igra u ledenoj dvorani Pionir od 9. do 15. aprila....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.