Hokejaš Dalasa kolabirao na klupi

Izvor: B92, 11.Mar.2014, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokejaš Dalasa kolabirao na klupi

Hokejaš Dalas Starsa Rič Peverli kolabirao je u noći između nedelje i ponedeljka, na utakmici NHL lige sa Kolumbus Blu Džeketsima.

Peverli je tokom prve trećine kolabirao dok je bio na klupi, pa je utakmica dve ekipe odložena.

Kanađanin je na ledu proveo nešto više od dva minuta, da bi posle zdravstvenih problema bio hitno prevezen u bolnicu.

On je već imao srčanih problema, a prošle nedelje nije mogao da putuje sa ekipom, jer mu je zabranjeno letenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog neravnomernog rada srca.

Na svu sreću, hokejaš Dalasa u svesnom je stanju i odmah mu je pružena pomoć u bolnici.

"Mi smo uspešno tretirali ovaj srčani događaj kod Peverlija. Obezbedili smo mu kiseonik i prikačili ga na infuziju. Uradili smo kompresiju grudi, kao i defibrilaciju. Malom količinom struje smo povratili ritam njegovom srcu i to je bilo uspešno iz prvog pokušaja, što je veoma ohrabrujuće", rekao je doktor Džil Salazar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hokejaš Dalasa kolabirao na klupi

Izvor: B92, 11.Mar.2014

Hokejaš Dalas Starsa Rič Peverli kolabirao je u noći između nedelje i ponedeljka, na utakmici NHL lige sa Kolumbus Blu Džeketsima...Peverli je tokom prve trećine kolabirao dok je bio na klupi, pa je utakmica dve ekipe odložena...Kanađanin je na ledu proveo nešto više od dva minuta, da bi posle...

Nastavak na B92...

UZNEMIRUJUĆE: Hokejaš kolabirao na NHL utakmici (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Mar.2014

Hokejaš Rič Peverli kolabirao je tokom NHL utakmice i hitno je brebačen u bolnicu. Peverli je u septembru imao operaciju na srcu, a prema poslednjim informacijama njegovo stanje je stabilno..DALAS - NHL utakmica između Dalas Starsa i Kolumbus Blu Džekitsa prekinuta je nakon što je hokejaš domaćeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.