Hladno, do minus 15 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2017, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno, do minus 15 stepeni

U Srbiji će danas biti mestimično jak mraz i hladno vreme, a temperature će biti i minus 15 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U upozorenju RHMZ do 23. januara je navedeno da će danas ujutru biti umeren i jak mraz, kao i mestimična magla, dok će u toku dana biti hladno, ali sunčano.

Po kotlinama i ponegde u Vojvodini biće maglovito i tmurno.

Duvaće istočni i jugoistočni vetar slabog i umerenog intenziteta, dok će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toku noći biti u pojačanju u košavskom području.

Najniža temperatura će biti od minus 15 do minus osam, a najviša do tri stepena.

U Beogradu se očekuje od minus 12 do nula stepeni.

RHMZ navodi da se u ponedeljak ujutru očekuje umeren i jak mraz, a u toku dana pretežno sunčano i malo toplije vreme, ponegde po kotlinama maglovito i hladno, dok će u košavskom području biti vetrovito.

Od utorka do četvrtka biće pretežno oblačno i hladno, ponegde sa slabim snegom.

Od petka ujutru hladno sa umerenim i jakim mrazom, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije, samo ponegde po kotlinama i Vojvodini maglovito i hladno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas jak mraz, temperatura do minus 15 stepeni

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2017

U Srbiji će danas biti jak mraz i hladno vreme, a temperature će biti i minus 15 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod...U upozorenju RHMZ do 23. januara je navedeno da će ujutru biti umeren i jak mraz, kao i mestimična magla, dok će u toku dana biti hladno, ali sunčano...Po...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.