Heroj Baka: Zbog ovoga vredi patiti i raditi cele godine!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj Baka: Zbog ovoga vredi patiti i raditi cele godine!

"Pehar posvećujem Bogu, porodici, ženi, deci... Oni su moje najveće bogatstvo", rekao je kolumbijski golgeter

Zastava Kolumbije na leđima, ćerka u naručju, na desetine hiljada navijača u transu, igrači Sevilje slave četvrtu titulu u Ligi Evrope, ali i heroja – Karlosa Baku.

Sa dva pogotka kolumbijski golgeter doprineo je potpunom preokretu rezultata i pobedi andaluzijskog kluba u veoma uzbudljivom finalu sa Dnjeprom. Ali, on samo gleda konačni cilj, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je na kraju ostvaren.

„Pomogao sam ekipi sa dva pogotka, ali najvažnije je da smo podigli pehar ponovo. Želeo bih da se zahvalim Bogu, mojoj porodici, ženi i deci i da im posvetim ovu pobedu. Oni su moje najveće bogatstvo i njima želim da pružim samo ono najbolje“, rekao je Baka, koji je dodao da je zbog svega ovoga vredelo „raditi i patiti cele godine“.

„Osvojili smo Ligu Evrope i plasirali se u Ligu šampiona, bolje ne može“.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.