Hapšenja u Novom Pazaru zbog nereda navijača

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Avg.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Novom Pazaru zbog nereda navijača

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su slobode i odredili meru zadržavanja do 48 časova Emiru R.(39), Enesu V. (24) i Enveru DŽ. (26) iz Novog Pazara, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, saopšteno je iz policijske uprave Novi Pazar.
Osumnjičeni su pripadnici navijačke grupe „Ekstremi”, koji su 11. avgusta, pre i za vreme fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << utakmice između Novog Pazara i Radničkog iz Niša, preskočili zaštitnu ogradu severne tribine i uputili se ka zapadnoj tribini na kojoj su bili smešteni pripadnici navijačke grupe „Torcida Sandžak”, provocirajući i pozivajući ih na fizički obračun, u čemu su ih sprečili policijski službenici.
Policijski službenici će nastaviti rad na rasvetljavanju i otkrivanju ostalih učesnika ovog dela, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Nova hapšenja zbog tuče navijača

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012

Mera zadržavanja do 48 časova određena Emiru R, Enesu V. i Enveru Dž. Oni se terete da su učestvovali u tuči između navijača Novog Pazara kada je jedna osoba nekoliko puta ubodena nožem...Novopzarska policija uhapsila je još trojicu osumnjičenih za učešće u sukobu dve navijačke grupe fudbalskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.